Na hlavný obsah

Muž v bánovskom obchodnom dome napadol štyri osoby, v krvi mal takmer 1,5 promile

Polícia páchateľa zadržala.

V obchodnom dome v Bánovciach nad Bebravou sa stali obeťami útoku štyri osoby. Zaútočil na ne 25-ročný muž. V záchvate hnevu napadol dve ženy vo veku 18 a 59 rokov a dvoch mužov vo veku 19 a 53 rokov. O incidente informovala polícia Trenčianskeho kraja na sociálnej sieti.

Ako prvú napadol útočník podľa polície 59-ročnú ženu v oddelení s textilom. Udelil jej ranu do pravého ramena a odsotil ju od seba. Ďalšou napadnutou bola 18-ročná žena, ktorú rovnako odsotil po tom, ako ju chytil ta pravú ruku.

Následne pri samoobslužných pokladniciach zaútočil na 19-ročného muža, ktorého udrel päsťou do ľavej časti krku. Napokon sa obeťou násilia stal aj 53-ročný muž, ktorého páchateľ udrel do tváre. Napadnutý muž následne spadol na zem a utrpel zranenie nosa s doposiaľ neznámou dobou liečby.

„Zamestnanci obchodného domu ihneď privolali na miesto políciu, ktorej sa potvrdili prijaté informácie o tomto skutku, avšak páchateľ z miesta pred príchodom hliadky ušiel,“ priblížila polícia.

Útočníka následne polícia vypátrala a dobehla. Agresívny bol aj k policajtom a kládol aktívny odpor. Muža pomocou donucovacích prostriedkov spacifikovali a následne zadržali.

„Po zadržaní s ním bola vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s výsledkom 1,46 promile alkoholu. Muž motív svojho konania pred políciou počas celého trestného konania nevysvetlil,“ dodala polícia.

Páchateľa polícia obvinila z výtržníctva a zároveň podala podnet na jeho vzatie do väzby. O tom, či bude stíhaný väzobne, rozhodne súd.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny