Na hlavný obsah

Nezvestnú študentku VŠMU našli ráno pri nemocnici. Prípad si prevzala bratislavská kriminálna polícia

Našli ju po približne 26 hodinách.

Nezvestnú študentku VŠMU našli ráno pri nemocnici. Prípad si prevzala bratislavská kriminálna polícia
Po nezvestnej pátral pátrací pohotovostný tím. Foto: Facebook/Pohotovostný pátrací tím

Polícia odvolala pátranie po nezvestnej Bratislavčanke Soni, ktorú sa podarilo nájsť po asi 26 hodinovom hľadaní. Prípad si prevzali kriminálni policajti, ktorí začali trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia. Informovali o tom na sociálnych sieťach.

„V súvislosti s prípadom nezvestnej 22-ročnej ženy z Bratislavy, ktorá bola vypátraná dnes v ranných hodinách v blízkosti nemocnice na Antolskej ulici, si vec na základe rozhodnutia riaditeľa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave,“ priblížila bratislavská krajská polícia.

Policajti na sociálnych sieťach žiadajú verejnosť o pomoc pri objasnení prípadu.

Nezvestnú študentku VŠMÚ mali podľa portálu tvnoviny.sk nájsť ležať zranenú a pravdepodobne intoxikovanú blízko nemocnice na Antolskej ulici.

Zmiznutie nahlásila matka mladej Sone v nedeľu (10.9.) večer. Kamerové záznamy ju v noci na nedeľu zachytili nastupovať na autobus na Zochovej ulici, o tri zastávky ďalej vystúpila na Záporožskej v Petržalke, len 150 metrov od miesta bydliska, informuje portál.

Študentka sa vracala zo Slovenského národného divadla (SND), kde pripravovala galakoncert na počesť opernej speváčky Lucie Popp. O pomoc pri pátraní žiadalo prostredníctvom sociálnych sietí aj samotné SND.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko