Na hlavný obsah

Žene sa podarilo uniknúť pred agresívnym partnerom. Napadol ju tĺčikom na mäso, v rukách mal aj kuchynský nôž

Polícia muža obmedzila na slobode.

Žene sa podarilo uniknúť pred agresívnym partnerom. Napadol ju tĺčikom na mäso, v rukách mal aj kuchynský nôž
Ilustračná snímka. Foto: ČTK/Lehtikuva

Polícia obvinila 45-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. V stave značnej opitosti sa vyhrážal zabitím svojej družke a dokonca ju päťkrát udrel tĺčikom na mäso po hlave. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Útoku predchádzala vzájomná hádka, po ktorej muž začal svoju družku naháňať po byte s kuchynským nožom a tĺčikom na mäso. Muž svoju partnerku síce udrel po hlave, avšak jej sa podarilo utiecť a našťastie si zranenia nevyžadovali lekárske ošetrenie.

„Polícia na mieste agresívneho páchateľa obmedzila na osobnej slobode. Bola s ním vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s výsledkom 3,60 promile alkoholu. Následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ uviedla k prípadu Kuzmová.

Poverený príslušník Policajného zboru popri obvinení spracoval aj podnet na jeho vzatie do väzby. „Obvinenému, ktorý bol už v minulosti šesťkrát súdne trestaný prevažne za majetkovú trestnú činnosť, teraz v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky,“ dodala Kuzmová.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny