Na hlavný obsah

Vo výrobnej hale v Trenčíne vypukol požiar. Hasiči ho lokalizovali

Rozšíril sa aj na strechu postihnutého objektu.

Vo výrobnej hale v Trenčíne vypukol požiar. Hasiči ho lokalizovali
Požiar vo výrobnej hale v Trenčíne. Foto: RTVS

Vo výrobnej hale súkromnej spoločnosti Konštrukta na ulici K výstavisku v Trenčíne vypukol v nedeľu (1. 10.) večer požiar. Plamene šľahali z výrobnej haly do výšky niekoľkých metrov. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Požiar sa hasičom podarilo lokalizovať. Podľa Petríka sa pri požiari nikto nezranil. Doplnil, že na miesto vyslali 12 kusov techniky a 22 hasičov. „Podstatná časť zasahujúcich hasičov je z Trenčína. Ale dodatočne boli povolané sily a prostriedky z Dubnice nad Váhom, Nového Mesta nad Váhom, Bánoviec nad Bebravou a Považskej Bystrice,“ dodal Petrík.

Hasiči nasadili osem hasebných prúdov aj ťažkú penu. „Zasahovali v autonómnych dýchacích prístrojoch a priebežne monitorovali ovzdušie. Nenamerali zvýšené hodnoty, ktoré by prekračovali povolené limity,“ priblížil.

Požiar sa podľa Petríka rozšíril aj na strechu postihnutého objektu s rozmermi zhruba 10 x 16 metrov. „Aktuálne je lokalizovaný. Sily a prostriedky sú dostačujúce a požiar by sa už nemal ďalej rozširovať,“ uzavrel.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny