Na hlavný obsah

Bodať neprestal, ani keď bol zranený muž na zemi: Nezhoda eskalovala do krvavého útoku

Agresívneho muža od poškodeného odtlačil až sused.

Muž po slovnom konflikte vytiahol nôž a niekoľkokrát bodol druhého muža do oblasti hrudníka, ramena, stehna a predlaktí. S útokom neprestal, ani keď poškodený spadol na zem, informovala polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti.

Na snímke nôž, ktorým 30-ročný páchateľ napadol muža.
Nôž, ktorým 30-ročný páchateľ napadol muža.Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Útok sa stal v mestskej časti Púchova Horné Kočkovce. Počas toho, ako v noci poškodený fajčil pred bytovým domom, z neho vyšiel páchateľ. Medzi oboma mužmi došlo k slovnému konfliktu.

„Následne však obvinený vytiahol z vrecka bundy vreckový skladací nôž, ktorým bodol poškodeného do oblasti trupu a aj iných častí tela. Poškodený sa bránil, pričom sa snažil chytiť ruku obvineného, v ktorej držal nôž a tlmiť tak bodnutia nožom,“ uviedla polícia.

Keď napadnutý spadol, útočník si naňho sadol a pokračoval v bodaní po celom tele. „Poškodeného sa snažila brániť jeho priateľka, ktorá mu dobehla na pomoc. Páchateľa od poškodeného nakoniec odtlačil až sused,“ dodala polícia.

Polícia vzniesla voči 30-ročnému útočníkovi obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu v súbehu s prečinom výtržníctvo. Mužovi hrozí väzenie od štyroch do desiatich rokov.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny