Na hlavný obsah

Nočná dráma v Liptovskom Mikuláši: Muž zrazil dvoch mladíkov a ušiel, polícia musela strieľať

Páchateľa dolapili po 20 kilometroch.

Nočná dráma v Liptovskom Mikuláši: Muž zrazil dvoch mladíkov a ušiel, polícia musela strieľať
Ilustračná snímka policajnej pásky. Foto: SITA/AP Photo/Denes Erdos

Vozidlo v Litovskom Mikuláši v noci na nedeľu (26. 5.) vrazilo skupiny ľudí, vodič sa pokúsil o útek. Polícia na auto niekoľkokrát vystrelila. Informoval o tom portál noviny.sk.

Policajti napokon páchateľa, ktorý mal na aute anglické poznávacie značky, dolapili až v zhruba 20 kilometrov vzdialenej obci Ivachnová. Dvaja chodci skončili v nemocnici, jeden je vo vážnom stave. Incidentu mala predchádza potýčka v centre mesta.  

„Krátko pred druhou hodinou operačné stredisko vyslalo k hromadnej bitke jednu ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci a jednu ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Záchranári na mieste ošetrili 17-ročného muža s povrchovým poranením ruky a 21-ročného muža s polytraumou. Oboch transportovali do nemocnice v Liptovskom Mikuláši,“ priblížil zásah záchranárov Bolješik.

„V súčasnosti prebiehajú prvotné procesné úkony, ktorých zverejnenie by mohlo narušiť, zmariť alebo podstatne sťažiť ďalší priebeh vyšetrovania a dosiahnuť požadovaný účel trestného konania,“ informovala TASR žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. Doplnila, že bližšie informácie polícia poskytne, keď to procesná situácia dovolí.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny