Na hlavný obsah

Najobľúbenejšie hokejové dresy: Medzi slovenskými legendami najviac bodovali dva zo zámoria

Kapitán hokejovej reprezentácie Tomáš Tatar vyzdvihol dres súčasného klubu.

Najobľúbenejšie hokejové dresy: Medzi slovenskými legendami najviac bodovali dva zo zámoria
Ilustračná snímka hokejových dresov. Foto: TASR/Dano Veselský

V relácii Citrónshow sme sa pozreli na to, aké sú najobľúbenejšie dresy našich hokejistov. V ankete s All Star hokejovými legendami najviac bodovali dva. Viacerí z nich, ako napríklad Marek Uram, Žigmund Pálffy, Marián Gáborík, sa zhodli na dresoch kanadskej hokejovej reprezentácie.

Úspech mal tiež dres tímu NHL Chicaga Blackhawks. Za svoj najobľúbenejší ho označil Ivan Droppa, Ján Lašák a Marián Hossa. Vo svojej odpovedi vynikol Andrej Meszároš. Bývalému hokejovému obrancovi sa najviac páči dres Anaheimu Ducks. Ladislav Nagy s Jánom Pardavým vyzdvihli dres Toronta Maple Leafs.

K téme sa v relácii vyjadril aj súčasný kapitán slovenskej hokejovej reprezentácie Tomáš Tatar, ktorý počas svojej bohatej kariéry vystriedal viacero mužstiev. „Pobehal som viacero tímov. Musím ale povedať, že Seattle má veľmi zaujímavé dresy. Má krásnu, novú, modernú farbu. Za mňa to bolo veľmi pekné,“ priznal Tatar. Uznal dobrý krok organizácie zvoliť práve takéto farby.

Dresy tímu NHL Seattle Kraken.

Vyzdvihol tiež Vegas, ktorý podľa neho do ligy vstúpil s pekným logom. „Samozrejme, chápem ľudí, ktorí majú radi tímy z tradičnej šestky. Tiež som hral v niektorých z nich. Veľmi sa mi páčili,“ dodal útočník.

Richard Lintner v rozhovore priznal, že on mal tím, ktorého dresy sa mu vôbec nepáčili. „Keď som išiel na draft, hovoril som si, len nech ma nedraftujú do Phoenixu. Tie dresy boli škaredé. No samozrejme, že ma do Phoenixu draftovali. Vtedy ešte nemali zápasové dresy, dostal som len taký tréningový,“ prezradil bývalý hokejový reprezentant.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport