Na hlavný obsah

Opitého agresívneho muža, ktorý na východe SR zrazil šesť ľudí, už polícia obvinila

Do davu vrazil autom počas súťaže vo varení gulášu.

Opitého agresívneho muža, ktorý na východe SR zrazil šesť ľudí, už polícia obvinila
Policajti uzavreli miesto činu. Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Polícia už obvinila 59-ročného opitého agresívneho vodiča Vladislava K. zo Sabinova. V sobotu (25. 5.) popoludní vrazil autom do davu ľudí na ranči v obci Červená voda. Zranil aj tri deti. Jedno z nich je v opatere lekárov v Detskej fakultnej nemocnici v Košiciach, ďalšie operovali v Univerzitnej nemocnici Louisa Pasteura v Košiciach.

„Dieťa s vážnym úrazom transportovali na našu kliniku úrazovej chirurgie. Hospitalizovali ho na oddelení Anesteziólogie a intenzívnej medicíny. Aktuálne je dieťa v stabilizovanom stave a predpoludním ho začali pripravovať na na operačný výkon,“ spresnila hovorkyňa UNLP Ladislava Šustová.

„Päťdesiatdeväťročný muž je aktuálne zdržaný v cele policajného zaistenia. Krajský vyšetrovateľ v danom prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecné ohrozenie spáchaného v súbehu s trestným činom neposkytnutie pomoci a trestným činom ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ dodala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Muž vrazil vozidlom do davu ľudí počas súťaže vo varení gulášu. Zranenia utrpelo šesť ľudí, z toho tri deti. Policajti mu namerali viac ako dve promile alkoholu.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny