Na hlavný obsah

Premiéra pravdepodobne previezli z banskobystrickej nemocnice do jeho domu v Bratislave

Informácia, že by mal byť v Nemocnici svätého Michala, sa nepotvrdila.

Premiéra pravdepodobne previezli z banskobystrickej nemocnice do jeho domu v Bratislave
Policajné hliadky pred bytom Roberta Fica. Foto: TASR/Jakub Kotian

Premiéra Roberta Fica (Smer-SD) vo štvrtok (30. 5.) pravdepodobne previezli z banskobystrickej Rooseveltovej nemocnice do jeho domu v Bratislave. V Správach :24 o tom informoval redaktor RTVS Vladimír Amrich:

Informácie o tom, že premiér už nie je v zdravotnej starostlivosti Rooseveltovej nemocnice, vo potvrdila samotná nemocnica.

Premiér mal krátko pred 19.00 h pristáť na bratislavskom letisku Milana Rastislava Štefánika. Pôvodné informácie z prostredia Úradu vlády SR hovorili o tom, že premiéra prevážajú do bratislavskej Nemocnice svätého Michala. Tieto informácie sa však nepotvrdili.

O ďalšom vývoji a o tom, kedy by sa premiér mohol prihovoriť verejnosti, sa podľa redaktora RTVS dozvieme až z oficiálnych zdrojov, ktoré budú komunikovať v piatok (31. 5.) ráno.

Roberta Fica vážne postrelil 71-ročný muž po stredajšom (15. 5.) výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej. Páchateľa vzal Špecializovaný trestný súd do vyšetrovacej väzby.

Premiéra v deň streľby operovali a následne hospitalizovali vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici. V banskobystrickej nemocnici bol vyše dvoch týždňov.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko