Na hlavný obsah

VIDEO: Polícia sa pokúša objasniť požiar v podniku na Dunaji. Zverejnila zábery muža, ľudí žiada o pomoc

Polícia sa obracia na verejnosť.

Polícia žiada občanov o pomoc pri identifikovaní muža, ktorý by mohol prispieť k objasneniu požiaru v známom bratislavskom podniku Pink Whale na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu.

Bratislavská krajská polícia zverejnila na sociálnej sieti video muža a obracia sa na verejnosť s prosbou o pomoc s jeho identifikáciou.

„Vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na priloženom videu, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ uvádza krajská polícia v príspevku na sociálnej sieti.

Incident sa odohral ešte prvej polovici mája. Ako opísali bratislavskí policajti, páchateľ dňa 12.05.2024 v čase od 5:00 h do približne 8:00 h dňa 13.05.2024 na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu doposiaľ nezisteným spôsobom založil požiar v podniku nachádzajúcom sa na pontóne brehu rieky Dunaj. Páchateľ svojím konaním spôsobil škodu vo výške minimálne 50-tisíc eur.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny