Na hlavný obsah

Macháčková bude opäť kandidovať na post primátorky Prievidze

Uchádza sa už o štvrtý mandát za sebou.

Macháčková bude opäť kandidovať na post primátorky Prievidze
Na snímke Katarína Macháčková. Foto: Facebook / Katarína Macháčková

Súčasná primátorka Prievidze Katarína Macháčková (Spolu) sa bude v októbrových voľbách do orgánov samospráv obcí opäť uchádzať o hlasy voličov. V utorok (12. 7.) to oficiálne potvrdila.

Macháčková pripomenula, že je primátorkou už tretie volebné obdobie. O mandát sa tak bude uchádzať vo svojom štvrtom. „Musím povedať, že práca ma osobne napĺňa, robím ju rada a mám rada ľudí. Chcela by som v tejto práci pokračovať,“ uviedla Macháčková.

Primátorka tvrdí, že skúsenosti, ktoré má aj z predchádzajúceho obdobia, budú prospešné pre obyvateľov, a to práve pre zvládnutie riadenia samosprávy v extrémne náročnom čase, keď spoločnosť prekonáva krízu po ochorení COVID-19 a ekonomickú krízu.

„Moja kandidatúra určite nie je len o mne, ale i o ľuďoch, ktorí ma podporujú, odborní zamestnanci na úrade a tím poslancov, ktorý chcú so mnou pokračovať. Chceme spoločne mesto potiahnuť ďalej,“ dodala.

Kandidatúru na post primátora metropoly hornej Nitry už ohlásil mestský poslanec Branislav Gigac. O hlasy voličov sa chce uchádzať ako nezávislý kandidát.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny