Na hlavný obsah

Prestup do Madridu sa neuskutoční. Tréner Realu Ancelotti vylúčil príchod Mbappého

Podľa jeho slov má Real Madrid káder uzavretý.

Prestup do Madridu sa neuskutoční. Tréner Realu Ancelotti vylúčil príchod Mbappého
Ancelotti vylúčil príchod Mbappeho. Foto: TASR/AP, koláž: RTVS

Taliansky futbalový tréner Carlo Ancelotti vylúčil, že by Real Madrid toto leto podpísal zmluvu s Kylianom Mbappém z Paríža Saint-Germain. Kouč španielskeho vicemajstra dodal, že káder v tomto období nebude rozširovať o nových hráčov.

„Myslím si, že súpiska nášho tímu je už uzavretá a hráči sa plne koncentrujú na novú sezónu. Takže nateraz vylučujem príchod Kyliana Mbappého do klubu,“ uviedol Ancelotti pre portál bbc.com.

Dvadsaťštyriročnému útočníkovi vyprší zmluva s francúzskym majstrom v lete nasledujúceho roka. Prezident klubu Nasser Al-Khelaifi uviedol, že nenechá Mbappého odísť zadarmo. V júli PSG povolilo saudskoarabskému Al-Hilal rokovať s Mbappem po tom, ako klub predložil prestupovú ponuku vo výške 259 miliónov libier.

Francúzsky útočník uplynulý mesiac netrénoval s tímom a rovnako vynechal úvodný ligový zápas sezóny proti Lorientu (0:0). Klub uviedol, že po absolvovaní „veľmi konštruktívnych a pozitívnych rozhovorov“ sa Mbappe vrátil do tréningového procesu. Minulý týždeň nastúpil v stretnutí s Toulouse (1:1) ako náhradník a skóroval z penalty.

Mbappe prišiel do PSG v roku 2017, najprv na hosťovanie z Monaka, potom ho klub odkúpil za 180 miliónov eur. V drese francúzskeho šampióna odohral 261 zápasov, strelil 213 gólov a stal sa päťnásobným víťazom Ligue 1.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport