Na hlavný obsah

Pospíšil očaril hokejových expertov: Je najkonzistentnejším hráčom a nemá výkyvy formy, myslí si Gašpar

Podľa Rusnáka je našim najlepším hráčom.

Pospíšil očaril hokejových expertov: Je najkonzistentnejším hráčom a nemá výkyvy formy, myslí si Gašpar
Slovenský hokejista Martin Pospíšil. Foto: TASR

Slovenskí hokejisti odohrali na MS v hokeji v Česku tri úvodné zápasy, z ktorých získali 5 bodov za výhru nad Kazachstanom a víťazstvo s USA po predĺžení. Našim najproduktívnejším hráčom je debutant na majstrovstvách sveta Martin Pospíšil. V troch zápasoch strelil 2 góly, na štyri ďalšie asistoval. O útočníkovi tretej formácie sa rozprávali hokejoví experti v pozápasovom štúdiu na RTVS :Šport Ondrej Rusnák a Pavol Gašpar.

Druhý menovaný spomína Martina Pospíšila po každom zápase. „Neskutočne sa mi páči, ako hrá Pospíšil tento turnaj. Dnes zaznamenal tri asistencie a po troch zápasoch je so šiestimi bodmi našim najproduktívnejším hráčom. Hrá v pozitívnej emócii, dnes síce bol na trestnej lavici, ale bolo to v úplnom poriadku po vzájomnom vylúčení s hráčom Ameriky, ktorý ho vyprovokoval,“ skonštatoval Gašpar.

Pospíšil je podľa neho našim najkonzistentnejším hráčom, drží latku svojej výkonnosti vysoko. Gašpar na útočníkovu adresu povedal, že nemá ani z ďaleka taký veľký hokejový potenciál, ako hráči z prvej formácie. „Pospíšil však nemá výkyvy formy, nevypustí striedanie. Len nech takto pokračuje, veľmi dobre sa na to pozerá,“ dodal.

Ondrej Rusnák povedal, že si nepamätá takú premiéru nášho reprezentanta, či už v reprezentačnom drese alebo na majstrovstvách sveta za poslednú dekádu. „Naposledy mi napadne Peter Bondra. Klobúk dole, za tri zápasy je Martin Pospíšil najlepším hráčom nášho tímu,“ vyhlásil.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport