Na hlavný obsah

Tragická nehoda pri Martine si vyžiadala dve obete

Alkohol u vodičov nezistili.

Tragická nehoda pri Martine si vyžiadala dve obete
Ilustračná fotografia. Foto: facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Vo štvrtok (30. 6.) približne o siedmej večer došlo na ceste prvej triedy v katastri obce Ďanová, okres Martin k tragickej dopravnej nehode. Zahynuli pri nej dvaja ľudia.

Polícia o tom informovala na sociálnej sieti. Na základe doterajšieho vyšetrovania zistili, že 69-ročný vodič viedol osobné osobné auto Škoda Fabia po ceste tretej triedy v smere od obce Ďanová k ceste prvej triedy. „Z doposiaľ presne nezistených príčin pri odbočovaní vľavo došlo v križovatke k zrážke s osobným osobným autom Kia, ktoré viedol po ceste prvej triedy v smere od Turčianskych Teplíc do Martina 46 ročný vodič,“ informovala polícia.

„Po náraze Škodu Fabia odhodilo do jazdného pruhu v smere do Martina, kde došlo k zrážke s ďalším vozidlom Škoda Octavia, ktoré viedol 34-ročný vodič,“ píšu policajti.

Pri dopravnej nehode utrpel 69-ročný vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol. Sedemdesiatjedenročná spolujazdkyňa z vozidla Škoda Fabia utrpela zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla.

Alkohol u vodičov nezistili. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody bude polícia vyšetrovať.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne a plne sa venovali vedeniu vozidla.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny