Na hlavný obsah

Voľby podľa bookmakerov: O víťazstvo sa pobijú dve strany, najväčšiu šancu na premiérske kreslo má Fico

Najvyšší vklad má hodnotu 10-tisíc eur.

Voľby podľa bookmakerov: O víťazstvo sa pobijú dve strany, najväčšiu šancu na premiérske kreslo má Fico
Šéf Smeru Robert Fico a predseda PS Michal Šimečka. Foto: TASR/Pavel Neubauer, Pavol Zachar, koláž RTVS

Podľa bookmakerov sa súboj o víťaza volieb zredukoval na dvojicu Smer-SD s aktuálnym kurzom 1,7:1 a Progresívne Slovensko s kurzom 2,22:1. Na Hlas-SD, ako tretiu stranu v poradí, aktuálne vypísali kurz 50:1. Informovala o tom spoločnosť Tipsport.

Takmer 14-tisíc tiketov

Ako ďalej spoločnosť informovala, jej klienti momentálne na parlamentné voľby podali už takmer 14-tisíc tiketov, sumárne vo výške 530-tisíc eur. Najväčšiu šancu stať sa budúcim slovenským premiérom má podľa názoru stávkových odborníkov Robert Fico. Kurz je aktuálne na úrovni 2,20:1, nasleduje Michal Šimečka s kurzom 2,8:1, na Petra Pellegriniho je vypísaný kurz 3,8:1.

Neznámy tipér stavil 10-tisíc eur na to, že koalícia OĽANO, Kresťanská Únia a Za ľudí sa neumiestni do tretieho miesta. Môže vyhrať 13 400 eur.

„Jednoznačne najviac, až tri štvrtiny stávok v rámci príležitosti, kto získa najviac hlasov, je na triumf Smeru. Na víťazstvo spomenutej strany evidujeme vklady v hodnote vyše 230-tisíc eur,“ informoval Tipsport.

Druhou najčastejšie tipovanou príležitosťou z hľadiska celkovej výšky vkladov tipérov je umiestnenie Hlasu do 3. miesta. Podľa informácií Tipsportu klienti stavili relatívne vysoké stávky aj na to, že koalícia vedená OĽANO a priatelia vyhrá voľby, pričom aktuálne vypísali na danú stávkovú príležitosť kurz až 100:1.

Tipsport organizuje v utorok 26. septembra o 11:00 aj špecializovanú tlačovú konferenciu k predčasným voľbám, na ktorej sa zúčastní vedúci bookmaker a špecialista na politické stávky Pavol Boško.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko