Na hlavný obsah

Július Hudáček napokon nebude chytať za Kladno. Fanúšikom klubu prekážalo, že pôsobil v ruskej KHL

S klubom sa dohodol na ukončení spolupráce.

Július Hudáček napokon nebude chytať za Kladno. Fanúšikom klubu prekážalo, že pôsobil v ruskej KHL
Na snímke brankár Július Hudáček. Foto: TASR/Milan Kapusta

Slovenský hokejový brankár Július Hudáček napokon nebude chytať za tím českej extraligy Rytíři Kladno. S klubom sa dohodol na ukončení spolupráce.

Tridsaťpäťročný Slovák pôvodne podpísal s Kladnom zmluvu do konca sezóny, no tento krok sa stretol s nevôľou u časti fanúšikov Kladna, ktorým prekážalo, že Hudáček v uplynulej sezóne chytal v KHL za kazašský tím Barys Astana.

„Rytíři Kladno oznamujú, že došlo k ukončeniu spolupráce s gólmanom Júliusom Hudáčkom. Toto rozhodnutie sme vykonali po zvážení všetkých aspektov súvisiacich s jeho angažovaním. Dospeli sme k záveru, že pokračovanie spolupráce nie je v záujme klubu a ani hráča. Čaká nás najdôležitejšia časť sezóny a veríme, že do nej pôjdeme s fanúšikmi, partnermi a všetkými podporovateľmi nášho klubu ako jeden tím,“ zverejnilo Kladno na svojej oficiálnej stránke.

Kladnu patrila pred piatkovými stretnutiami 34. kola predposledná 13. priečka s náskokom troch bodov pred Mladou Boleslavou. Angažovaním Hudáčka chcelo reagovať na zranenie Adama Brízgalu.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport