Na hlavný obsah

Nehoda na obchvate Skalice: Auto zrazilo chodca, vodičovi vozidlo zabavili

Obchvat bol uzavretý.

Nehoda na obchvate Skalice: Auto zrazilo chodca, vodičovi vozidlo zabavili
Pri nehode na skalickom obchvate zahynul chodec. Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Nehoda v Skalici si vyžiadala jednu obeť. Na obchvate mesta došlo k stretu vozidla a neznámeho chodca. Úsek polícia na istý čas uzavrela. Informovala o tom trnavská krajská polícia na sociálnej sieti.

„Muža, ktorý práve prechádzal cez cestu od rybníkov, zachytil v 4 ramennej križovatke vodič na tmavom aute Subaru. Ten išiel po obchvate od Skalice na Holíč a prednou pravou časťou auta narazil do chodca,“ uviedla v príspevku.

Podľa informácií polície bol obeťou nehody 48-ročný cudzinec s hláseným povoleným pobytom na Slovensku. Totožnosť však polícia naďalej preveruje.

Vodič sa pri nehode nezranil. Polícia však 51-ročnému mužovu zaistila vozidlo pre podrobný znalecké skúmanie. „Presné príčiny a okolnosti nehody, ako aj mieru zavinenia budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania,“ pokračovala polícia.

Policajti na ľudí apelovali, aby boli opatrní. Vozidlá majú totiž mimo obcí pri vyššej rýchlosti aj dlhšiu brzdnú dráhu a vodiči nemusia včas na chodcov zareagovať. Vodičov požiadali, aby sa plne venovali riadeniu.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny