Na hlavný obsah

VIDEO: Cestný pirát sa na diaľnici pri Trnave rútil rýchlosťou 200 km/h

Polícia ho pokutovala.

VIDEO: Cestný pirát sa na diaľnici pri Trnave rútil rýchlosťou 200 km/h
Vodič prekročil povolenú rýchlosť na diaľnici v smere na Trnavu. Foto: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj

Vodič zn. Mercedes prekročil najvyšší povolenú rýchlosť na diaľnici D1 v smere na Trnavu, a to 110 km/h. Podľa polície si pri rýchlosti 200 km/h, ktorou jazdil, nemohol všimnúť číslo na značke s povolenou rýchlosťou. Uviedla to v piatok (5. 1.) na sociálnej sieti.

Polícia cestného piráta potrestala blokovou pokutou. Zároveň vodičov vyzvala, aby dbali na dodržiavanie dopravných predpisov. „Upozorňujeme vodičov, že vysokou rýchlosťou ohrozujú seba a ostatných účastníkov cestnej premávky,“ dodali v príspevku.

Za tento týždeň pritom nejde o prvý prípad vysokého prekročenia rýchlosti na slovenských diaľniciach. Polícia Košického kraja v stredu (3. 1.) informovala o dvoch vodičoch, ktorí prekročili povolenú rýchlosť o 92, respektíve 68 km/h.

„Oboch policajti namerali na úseku, kde je najvyššia povolená rýchlosť 90 km/h. Nový rok tak privítali o niekoľko stoviek eur ‚ľahší‘,“ napísali policajti. Dodali, že aj v novom roku bude ich prioritou bezpečnosť na cestách, a teda cestní piráti neuniknú ich pozornosti.

Cestní piráti prekročili povolenú rýchlosť.
Cestní piráti prekročili povolenú rýchlosť.Foto: FB/Polícia SR – Košický kraj, koláž RTVS

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny