Na hlavný obsah

Máte šťastné číslo? Muž z Francúzska ich má až sedem. V lotérii mu priniesli jackpot v hodnote desiatok miliónov eur

Prezradil, na aké čísla stavil.

Máte šťastné číslo? Muž z Francúzska ich má až sedem. V lotérii mu priniesli jackpot v hodnote desiatok miliónov eur
Ilustračná snímka. Foto: Pixabay

Máte svoje šťastné číslo? Jeden občan Francúzka ich od tohto týždňa zjavne má rovno sedem! V lotérii Euromilióny mu totiž zabezpečili výhru jackpotu – 73 miliónov eur.

Ktovie, či by sa história zopakovala, ak by ich chcel ešte niekto skúsiť, ale skúste si sami pre seba povedať: Aké sú vaše šťastné čísla? Tento týždeň by ste mali šancu na výhru s číslami 23, 31, 37, 42 a 48 plus dve bonusové tri a sedem.

Vyhrať tak 73 miliónov, z toho sa človeku môže zatočiť hlava. Na príčetnosť výhercu vo Francúzsku po dobu päť rokov od výhry dohliada špeciálny pridelenec prevádzkovateľa národnej lotérie, spoločnosti Francaise des Jeux.

Aké šťastné čísla zabezpečili Francúzovi výhru jackpotu zisťovala v bloku ranného vysielania Rádia Slovensko redaktorka Soňa Weissová:

Úlohou takéhoto odborníka je poskytovať výhercovi poradenstvo v oblasti hospodárenia, ale aj napríklad filantropie, aby nenaleteli podvodníkom.

Jedna z takýchto poradkýň pre spravodajský portál BFM TV povedala, že svojmu výhercovi je k dispozícii naozaj neobmedzene. Jeden jej vraj občas zvykol zavolať len preto, aby ho potešila a zopakovala mu, že vyhral a koľko.

Do spomínanej lotérie sa mimochodom zapája deväť európskych krajín a Francúzsko je jednou z troch. Najviac ľudia ďalej vyhrávajú v Španielsku a Spojenom kráľovstve.

Aby sme zabránili nástrahám gamblingu, v tejto súvislosti ponúkame ešte ďalšie čísla. A síce, šanca, že vás v mori uhryzne žralok, je jedna ku piatim miliónom. Šanca vyhrať v lotérii je jedna ku 140 miliónom.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet