Na hlavný obsah

Tragédia na východe: V obci pri Košiciach zomreli po streľbe dvaja ľudia

K incidentu došlo v obci Ruskov.

Tragédia na východe: V obci pri Košiciach zomreli po streľbe dvaja ľudia
Ilustračná snímka. Foto: Facebook/Polícia SR

Na východe Slovenska došlo v pondelok (5. 2.) k tragédii. V jednom z rodinných domov v obci Ruskov v okrese Košice-okolie boli nájdené telá dvoch osôb bez známok života, ktoré mali strelné poranenia.

Informoval o tom portál tvnoviny.sk. Podľa jeho informácií mal v dome, v ktorom došlo ku tragédii, bývať starší manželský pár. Na mieste sa malo strieľať, údajne došlo k vražde a potom k samovražde.

Polícia začala už v prípade trestné stíhanie pre trestný čin vraždy. Potvrdila to košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

„Policajti sú na mieste, okolie domu zabezpečili a zamedzili vstupu nepovolaným osobám. Obhliadajúci lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy,“ uviedla Ivanová.

Z dôvodu závažnosti skutku vec prevzal krajský policajný vyšetrovateľ. Po ukončení nevyhnutných prvotných úkonov na mieste začal trestné stíhanie pre trestný čin vraždy. „Bližšie ani podrobnejšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť,“ dodala Ivanová.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny