Na hlavný obsah

Kmotrík ml. uzavrel špekulácie o prestupe Polievku, Slovan zrejme opustí najlepší strelec

Belasí mali o Polievku záujem dlhšiu dobu.

Kmotrík ml. uzavrel špekulácie o prestupe Polievku, Slovan zrejme opustí najlepší strelec
Na snímke kapitán Róbert Polievka (Banská Bystrica). Foto: TASR - Ján Krošlák

Generálny riaditeľ futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. ukončil prestupové špekulácie o angažovaní slovenského reprezentanta Róberta Polievku.

Úradujúci slovenský šampión sa nedokázal dohodnúť na podmienkach prestupu 27-ročného útočníka s jeho súčasným zamestnávateľom MFK Dukla Banská Bystrica.

„Belasí“ mali záujem o Polievku už dlhšiu dobu, no Banskobystričania nesúhlasili s tým, aby hráč zamieril na Tehelné pole na hosťovanie s opciou na trvalý prestup.

„V decembri sme sa stretli so zástupcami Banskej Bystrice, kde sme sa bavili o potencionálnom hosťovaní s opciou na trvalý prestup. Polievka mal enormný záujem a veľmi túžil obliekať dres Slovana Bratislava, preto vzniklo stretnutie. V klube sme všetky alternatívy zvážili a rozhodli sme sa, že by to bolo správne. Chceli sme Roba priniesť na hosťovanie s opciou na trvalý prestup. Z našej strany však nebol záujem o okamžitý prestup. Táto sága je momentálne ukončená. Polievka je hráč Banskej Bystrice a už s nimi nerokujeme,“ uviedol šéf Slovana na sociálnej sieti Instagram.

Kmotrík nedávno priznal, že Slovan zrejme opustí jeho najlepší strelec Aleksandar Čavrič, no zároveň podotkol, že Polievka nemal byť jeho náhradou.

„Nie je pravdivá informácia, že mal Polievka nahradiť Čavriča. Robo mal prísť ako zvýšenie konkurencie do útočnej formácie. V prípade odchodu Čavriča máme vytypovaného iného hráča, ktorý by ho mal plnohodnotne nahradiť.“

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport