Na hlavný obsah

Boris Kollár ostáva predsedom Sme rodina, potvrdil to snem hnutia

Delegáti rozhodli jednohlasne.

Boris Kollár ostáva predsedom Sme rodina, potvrdil to snem hnutia
Predseda Sme rodina Boris Kollár. Foto: TASR/Jakub Kotian

Hnutie Sme rodina si opätovne za predsedu zvolilo Borisa Kollára. Rozhodli o tom jednohlasne delegáti na sobotňajšom (16. 3.) sneme. Okrem toho si hnutie opakovane volilo za podpredsedníčku Petru Krištúfkovú, novým podpredsedom sa stal generálny manažér hnutia Marián Labanič. Informovalo o tom tlačové oddelenie hnutia.

„Teší ma prejavená dôvera všetkých hlasujúcich, veľmi si to vážim. Cítim vďaku, ale aj zodpovednosť, a to nie len voči nim, ale aj voči našim priaznivcom a voličom. Dôvera, ktorú mi prejavili, ma povzbudila v tom, aby som aj naďalej pokračoval v politike,“ uviedol Kollár.

Naďalej chce byť aktívny a pripravovať sa s hnutím do nadchádzajúcich parlamentných volieb. Na sneme sa hnutie venovalo aj zhodnoteniu výsledku minuloročných parlamentných volieb a predošlého volebného obdobia.

Kollár podčiarkol potrebu upokojenia situácie v spoločnosti. Hnutie sa chce podľa jeho slov aj do budúcna venovať témam, ako pomoc rodinám, dôchodcom, potravinová sebestačnosť, ale aj novým témam pre budúcnosť krajiny.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko