Na hlavný obsah

Vodič utekal pred políciou, zrazil troch chodcov

Naháňačka sa skončila nehodou.

Namiesto toho, aby vodič zastavil policajnej hliadke, sa dal na útek. Počas riskantnej jazdy, ktorá skončila nehodou, porušil niekoľko dopravných predpisov a zrazil troch chodcov. Informovalo tom Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Banskej Bystrici na sociálnej sieti.

Policajti chceli vodiča zastaviť, pretože jeho jazda ohrozovala ostatných účastníkov premávky. Na výzvy polície však nereagoval a dal sa na útek.

„Vodič počas unikania porušil svojou jazdou viacero dopravných predpisov, nerešpektoval ani dopravné značenie. Následne s vozidlom havaroval,“ priblížila polícia. K nehode došlo krátko po 15.00 h v banskobystrickej mestskej časti Sídlisko.

Po náraze s ďalším vozidlom zišiel mimo cesty a zrazil po chodníku idúcich troch chodcov. Rozsah ich zranení zatiaľ nie je známy. Bližšie informácie poskytne polícia neskôr.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová priblížila, že vyslaní záchranári na mieste ošetrili troch mužov. „Všetci utrpeli stredne ťažké poranenia. Po ošetrení ich záchranári transportovali do nemocnice. Počas prevozu boli pri vedomí a v stabilizovanom stave,“ uviedla.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny