Na hlavný obsah

Havária troch áut na juhu: Na mieste sa zranilo viacero osôb, medzi nimi aj deti

Na miesto vyslali tri pozemné ambulancie a vrtuľníkovú záchrannú službu.

Policajti boli v piatok (5. 4.) krátko pred 12:00 h privolaní k vážnej dopravnej nehode neďaleko Dunajskej Stredy, pri ktorej sa zranili dospelí a aj dve deti.

„Podľa prvotných informácií mala chcieť staršia vodička auta Peugeot odbočiť z hlavnej cesty doľava na vedľajšiu cestu, keď do nej mal z doposiaľ nezistených príčin zozadu naraziť vodič auta Škoda Octavia. Náraz posunul Peugeot do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim vozidlom Ford Galaxy,“ uviedla trnavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Pri náraze došlo aj k poškodeniu ďalšieho vozidla, ktoré v tom čase stálo na križovatke smerom od obce Povoda. Tomu sa do zadného nárazníka „zapichol“ výstražný trojuholník jedného zo zúčastnených áut.

Pri nehode sa zranil starší manželský pár, ako aj žena a dve deti. Všetkých museli záchranári urýchlene previezť do nemocníc, pričom staršieho muža si prevzali leteckí záchranári.

Policajti alkohol u vodičov dychovými skúškami nezistili. Jednej vodičke bola za týmto účelom odobratá krv.

Na miesto boli vyslaní aj dunajskostredskí vyšetrovatelia, kriminalistický technik a aj znalec z odboru cestná doprava.

„Policajti museli z dôvodu dokumentovania nehody cestu I. triedy úplne uzavrieť. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania,“ uzavrela polícia.

Dopravnej nehode neďaleko Dunajskej Stredy sme sa venovali aj v Správach RTVS:

Tento obrázok nemá vyplnený ALT popisok, jeho názov je image-4-1150x224.png

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny