Na hlavný obsah

Peter Pellegrini predniesol víťazný prejav: Verí v stabilnú vládnu koalíciu

Peter Pellegrini sa počas svojho príhovoru poďakoval tímu aj verejnosti.

Peter Pellegrini predniesol víťazný prejav: Verí v stabilnú vládnu koalíciu
Peter Pellegrini Foto: TASR/Martin Baumann

Peter Pellegrini reagoval na výsledky druhého kola prezidentských volieb. Poďakoval sa premiérovi Robertovi Ficovi aj bývalému prezidentovi Ivanovi Gašparovičovi a rovnako celému jeho tímu.

„Chcem poďakovať všetkým voličom Slovenskej republiky, ktorí mi dali skoro 1 400 000 hlasov. Je to pre mňa záväzok a obrovská česť,“ vyhlásil víťaz prezidentských volieb Peter Pellegrini vo svojej volebnej centrále v bratislavskej reštaurácii Aušpic.

Dodal, že ako politik je školený na všetko zlé, kritiku aj útoky. „Nedal som sa žiadnym útokom ani žiadnou špinavosťou, intrigou zlomiť,“ povedal počas svojho príhovoru.

Peter Pellegrini verí, že vyslali jasný signál celej vládnej koalície, že aj v prípade jeho zvolenia zostane stabilná a strana Hlas-SD bude naďalej plniť svoj volebný program.

Počas príhovoru sa zaviazal, že chce chrániť a brániť národnoštátne záujmy Slovenska a jeho občanov. Označil to za svoju misiu. „Urobím všetko preto, aby Slovensko, nech sa to niekomu páči alebo nepáči, vždy zostalo na strane mieru a nie na strane vojny,“ podotkol Pellegrini.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko