Na hlavný obsah

Polícia hľadá svedkov Kollárovej autonehody

Predseda parlamentu pri nehode utrpel vážne zranenia.

Polícia hľadá svedkov Kollárovej autonehody
Na snímke vládna limuzína, v ktorej sedel predseda NR SR Boris Kollár (Sme rodina). Foto: TASR/Jakub Kotian

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v bratislavských Podunajských Biskupiciach, pri ktorej 24. októbra o 17.30 h havarovalo služobné auto s predsedom parlamentu Borisom Kollárom (Sme rodina). Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (PZ) v Bratislave o tom informuje na sociálnej sieti.

Priamych svedkov nehody, ktorí ju videli či majú zaznamenanú na kamerovom zázname z vozidla, vyzvala, aby sa prihlásili.

Z doteraz zistených informácií podľa polície nedal vodič Golfu, odbočujúci na križovatke vľavo, prednosť protiidúcemu BMW. „Požitie alkoholických nápojov bolo vykonanou dychovou skúškou u oboch vodičov vylúčené,“ spresnila polícia. Pri nehode sa zranili viaceré osoby, ktoré previezli do nemocníc.

Kollár mal po nehode zlomený druhý krčný stavec. Zranili sa jeho osobný ochranca, vodič Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a Kollárova spolucestujúca Miroslava Fabušová, ktorú údajne viezol do lekárne. Uplynulý týždeň absolvoval operáciu, ktorá podľa slov jeho hovorkyne Michaely Jurcovej dopadla úspešne.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko