Na hlavný obsah

Javorčík už nie je trénerom hokejistov Banskej Bystrice

Dočasne ich povedie Rastislav Paľov.

Javorčík už nie je trénerom hokejistov Banskej Bystrice
Na snímke bývalý tréner hokejového klubu HC'05 iClinic Banská Bystrica Norbert Javorčík. Foto: TASR

Hokejisti Banskej Bystrice sú v extraligovej tabuľke až na predposlednom 11. mieste, a to stálo miesto hlavného trénera Norberta Javorčíka. Ako informuje oficiálny web „baranov“, k ukončeniu spolupráce došlo po vzájomnej dohode.

Hráčov spod Urpína dočasne povedie Rastislav Paľov, pomáhať mu budú Richard Zedník, Jozef Budaj a Maximilián Bača. Štyridsaťšesťročný Javorčík v minulej sezóne viedol juniorku Banskej Bystrice, k A-tímu sa dostal pred ročníkom 2020/2021 po odchode Kanaďana Dana Cemana. „Trénerovi Javorčíkovi ďakujeme za odvedené služby pre náš klub a prajeme veľa šťastia v ďalšom pokračovaní kariéry,“ informuje oficiálny web klubu.

Posledným na lavičke Banskej Bystrice bol pre Javorčíka nedeľňajší duel proti Trenčínu, v ktorom jeho zverenci prehrali 1:5. Banská Bystrica v aktuálnom ročníku našla domáce prostredie v neďalekom Zvolene, keďže jej domáci stánok čaká veľká rekonštrukcia. Zo šestnástich zápasov nazbierali „barani“ len 15 bodov a na maďarský Miškovec na 10. priečke strácajú 4 body. Za Banskou Bystricou je už len Liptovský Mikuláš, ktorý v tejto sezóne ešte nezvíťazil.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport