Na hlavný obsah

Festival Pohoda sa v „tradičnej“ podobe v roku 2021 konať nebude

Zákazníci môžu vrátiť lístky.

Festival Pohoda sa v „tradičnej“ podobe v roku 2021 konať nebude
Na snímke atmosféra na festivale Pohoda v roku 2018. Foto: TASR

Multižánrový festival Pohoda sa v roku 2021 vzhľadom na protipandemické opatrenia konať nebude. V Rádiu_FM to povedal riaditeľ festivalu Michal Kaščák. Dodal však, že organizátori pripravujú „inú verziu“ festivalu.

Dvadsiatyštvrtý ročník Pohody sa tak opäť presúva o rok, plná verzia festivalu je naplánovaná v dňoch od 7. do 9. júla 2022. Pohodu pre pandémiu posunuli aj vlani.

Zákazníci, ktorí si zakúpili lístky, ich môžu vrátiť, alebo využiť v budúcoročnej edícii. „Všetky typy vstupeniek zakúpených na 24. ročník Pohody ostávajú v platnosti, týka sa to edície z roku 2020 i 2021. Ich prenesenie na budúci rok je tou najlepšou možnosťou, ako festival v týchto časoch podporiť,“ uvádza web Pohody.

Rozhodli sme sa na základe konzultácií s expertkami a expertmi. Je nám to ľúto, ale naše rozhodnutie považujeme za nevyhnutné a správne. Zároveň sme rozbehli prípravy na sérii malých festivalov, ktoré chceme na trenčianskom letisku urobiť už toto leto, a ktorým sme dali názov Pohoda on the Ground,“ uviedol Kaščák na sociálnej sieti.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko