Na hlavný obsah

Bratislavu aj Šaštín čakajú počas posledného dňa návštevy pápeža dopravné obmedzenia

Polícia vydala odporúčania na príjazdové trasy na omšu.

Bratislavu aj Šaštín čakajú počas posledného dňa návštevy pápeža dopravné obmedzenia
Ilustračné foto - dopravné obmedzenia na D2. Foto: TASR

Návšteva pápeža Františka na Slovensku si vyžiada dopravné obmedzenia v hlavnom meste aj v stredu (15. 9.). Tie neobídu ani Šaštín, pripomína slovenská polícia na sociálnej sieti.

S obmedzeniami v Bratislave treba počítať najmä v ranných a neskôr aj doobedňajších hodinách. Ráno sa to bude týkať najmä hraničných priechodov Jarovce – Kittsee a Čunovo – Rajka a dôjde aj k obmedzeniam na viacerých uliciach či uzavretiu diaľnice D2 Smer Veľké Leváre – Bratislava.

Dopravné obmedzenia sa napoludnie začnú aj na D1 v smere na Letisko M. R. Štefánika.

Mesto Šaštín-Stráže je uzavreté už od utorka (14. 9.) od 16.00 h. Priľahlé parkoviská pre návštevníkov stredajšej omše sa otvorili od 18.00 h. V čase od 7.00 do 13.00 h budú uzavreté prístupové trasy do mesta.

Uzavretie hraničného priechodu Brodské bude znamenať, že presun po diaľnici D2 bude počas vykonávania bezpečnostných opatrení pre vodičov nákladných vozidiel pozastavený. Mimo uvedených časov môžu diaľnicu využívať vodiči osobných vozidiel.

Pápež František je na štvordňovej Apoštolskej ceste na Slovensku od nedele 12. septembra do stredy 15. septembra. Počas svojej návštevy bude v Bratislave, Prešove, v Košiciach a v Šaštíne.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko