Na hlavný obsah

Rodinná dráma v Handlovej: Muž vytiahol na matku najväčší nôž, aký mal v kuchyni

Následne sa jej začal vyhrážať.

Rodinná dráma v Handlovej: Muž vytiahol na matku najväčší nôž, aký mal v kuchyni
Ilustračná snímka. Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

V sobotu (29. 7.) popoludní sa v Handlovej odohrala rodinná dráma. V rodinnom dome najskôr začal syn svojej matke vulgárne nadávať a následne odišiel do miestnej krčmy. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Po jeho návrate domov žena zacítila smrad a uvidela dym na dvore. Išla sa preto pozrieť, čo horí. Jej syn na dvore zapálil periny, ktoré svojpomocne uhasila. Následne išla za synom do kuchyne a snažila sa mu dohovoriť.

Ten ako stál pri kuchynskej linke vytiahol najväčší kuchynský nôž, s ktorým si začal natierať chlieb a popritom mal matke povedať: ,,Polámem ti nohy, zabijem ťa a podpálim ťa tiež“ a naznačoval s nožom ako keby zabitie trhanými pohybmi smerom od seba.

Po týchto vyhrážkach žena vybehla z domu, lebo mala strach o svoj život a zdravie. Obávala sa vrátiť domov a preto požiadala políciu o pomoc. Polícia na mieste muža obmedzila na osobnej slobode. Po zadržaní ho umiestnili do cele policajného zaistenia.

Polícia v Handlovej voči 34-ročnému mužovi vzniesla obvinenie z prečinu nebezpečné vyhrážanie. Zároveň podala podnet na jeho väzobné trestné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny