Na hlavný obsah

Krvavý koniec rodinnej oslavy: Jeden z hostí skončil s nožom v bruchu, polícia obvinila troch mužov

Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie obvinených.

Krvavý koniec rodinnej oslavy: Jeden z hostí skončil s nožom v bruchu, polícia obvinila troch mužov
Ilustračná snímka. Foto: TASR

Trom mužom vzniesla polícia obvinenie za zločin ublíženia na zdraví. Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, trojica mužov zo Spišskej Novej Vsi vo veku 24, 25 a 36 rokov mala skutok spáchať formou spolupáchateľstva.

Trojica podľa hovorkyne na rodinnej oslave fyzicky napadla 36-ročného muža zo Spišského Bystrého (okres Poprad). „Jeden z útočníkov kľačal na mužovi a opakovane ho udieral do tváre, druhý útočník ho kopal do celého tela a tretí, najmladší z nich, vzal kuchynský nôž a bodol muža do brucha,“ opísala okolnosti Ligdayová.

Ďalšiemu útoku podľa nej zabránil muž z Východnej, ktorý vytrhol nôž z rúk 24-ročného muža. „Napadnutý utrpel ťažký úraz, ktorý si vyžiada dlhodobé liečenie,“ skonštatovala policajná hovorkyňa. Všetkých troch útočníkov zadržala polícia, skončili v cele policajného zaistenia.

Okresný vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie obvinených. „Ak sa vina obvineným pred súdom preukáže, za toto nezmyselné a brutálne konanie im hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov,“ doplnila Ligdayová.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny