Na hlavný obsah

Tínedžer (17) počas potýčky v Dubnici nad Váhom dobodal dvoch ľudí, tretieho fyzicky napadol

Incident sa stal po potýčke dvoch žien.

Tínedžer (17) počas potýčky v Dubnici nad Váhom dobodal dvoch ľudí, tretieho fyzicky napadol
Ilustračná snímka. Foto: ČTK/Luděk Peřina

Tínedžer z Dubnice nad Váhom niekoľkokrát bodol muža do oblasti brucha počas potýčky v miestnom hostinci. Následne pristúpil k druhému tínedžerovi, ktorého taktiež napadol nožom. O incidente informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Mladý 17-ročný muž vo vyčíňaní pokračoval a fyzicky napadol ďalšieho muža. „Opakovane ho udrel päsťou do oblasti tváre, pričom po páde poškodeného na zem pokračoval v útoku kopaním do chrbta. Následne z miesta činu ušiel,“ uviedli policajti.

„Na terase miestneho pohostinstva mala najskôr prebehnúť potýčka dvoch žien. Jeden zo svedkov, 46-ročný muž, sa snažil situáciu medzi ženami upokojiť. Počas toho k nemu pristúpil len 17-ročný chlapec s nožom v ruke a bodol ho trikrát do oblasti brucha,“ opísala incident polícia.

Páchateľa sa podarilo vypátrať a na druhý deň ho zadržali. Kriminálna polícia v Trenčíne voči nemu vzniesla obvinenie za ublíženie na zdraví v štádiu pokusu s prečinom výtržníctva a nebezpečného vyhrážania.

„Na rozhodnutie súdu, či bude v tejto veci vedené väzobné trestné stíhanie, si obvinený počká v cele policajného zaistenia,“ dodáva polícia.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny