Na hlavný obsah

VIDEO: Vodič vrazil do čerpacej stanice na diaľničnom odpočívadle. Zdemoloval tankovacie stojany, poškodil autá aj budovu

Spôsobil škody za vyše 200-tisíc eur.

VIDEO: Vodič vrazil do čerpacej stanice na diaľničnom odpočívadle. Zdemoloval tankovacie stojany, poškodil autá aj budovu
Vodič vrazil do čerpacej stanice pri Leopoldove. Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Na diaľničnej čerpacej stanici neďaleko Leopoldova spôsobil 28-ročný vodič z Bulharska státisícové škody. Vo vysokej rýchlosti vrazil do tankovacích stojanov. Poškodil aj okolité vozidlá, interiér aj exteriér čerpacej stanice. Informovala o tom polícia Trnavského kraja na sociálnej sieti.

Vozidlo zn. Volvo smerovalo na diaľnici D1 smerom od Piešťan na Trnavu. Podľa informácií polície mal vodič vo štvrtok (4. 1.) pred 13.00 h zísť z rýchlostnej cesty na odpočívadlo Červeník. „Pri náraze úplne rozmetal stojany a ich trosky poškodili nielen okolostojace autá, ale aj vchodové dvere a interiér čerpacej stanice,“ opísala polícia udalosť.

Vozidlo nakoniec zastalo až na neďalekom parkovisku. Príslušníci polície cudzinca podrobili dychovej skúške, skončila však s negatívnym výsledkom. Škoda, ktorú na čerpačke napáchal, presiahla pri predbežnom vyčíslení 200-tisíc eur.

Bulhara začal trnavský vyšetrovateľ stíhať pre trestný čin všeobecného ohrozenia. Vo vozidle navyše polícia zaistila ďalšie podozrivé predmety. „Pri prehliadke vozidla policajti našli a zaistili aj viaceré predmety, ktoré by mohli súvisieť s trestnou činnosťou,“ dodala polícia. Bližšie informácie vzhľadom na vyšetrovanie poskytnúť nemohla.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny