Na hlavný obsah

Nehoda neďaleko Ružomberka: Pri zrážke áut sa ťažko zranili traja ľudia

K nehode došlo na ceste prvej triedy.

Nehoda neďaleko Ružomberka: Pri zrážke áut sa ťažko zranili traja ľudia
Ilustračná snímka. Foto: TASR/Dano Veselský

Pri dopravnej nehode dvoch áut v Likavke pri Ružomberku utrpeli ťažké zranenia traja ľudia. TASR o tom vo štvrtok (4. 1.) informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

K nehode došlo v stredu (3. 1.) na ceste prvej triedy. „Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 65-ročný vodič viedol osobné auto zn. Seat v smere Dolný Kubín – Ružomberok.

Následne z doposiaľ presne nezistených príčin v mierne pravotočivej zákrute prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s protiidúcim osobným autom zn. Škoda, ktoré šoférovala 36-ročná vodička,“ priblížila Kremeňová. Pri zrážke utrpeli vodička, jej spolujazdkyňa a 65-ročný vodič ťažké zranenia.

Oboch vodičov na mieste podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví. „Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ dodala Kremeňová.

V súvislosti so sychravým počasím a zníženou viditeľnosťou polícia vyzýva účastníkov cestnej premávky na zvýšenú opatrnosť na cestách.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny