Na hlavný obsah

Zlaté Moravce majú náhradu za Hippa, mužstvo povedie Čech Uhrin

Klub podpísal s Uhrinom zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny.

Zlaté Moravce majú náhradu za Hippa, mužstvo povedie Čech Uhrin
Na snímke tréner Dušan Uhrin mladší. Foto: Facebook/FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble

Slovenský futbalový klub FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble angažoval na trénerský post Dušana Uhrina mladšieho, s ktorým podpísal zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny. Informoval o tom oficiálny web účastníka Niké ligy.

Päťdesiatšesťročný český kormidelník prebral tím po odvolanom Michalovi Hippovi, ktorý skončil už po šiestich ligových zápasoch. Víkendový duel proti Ružomberku viedol dočasný tréner Andrej Štefanka.

Od pondelka (26. 2.) sa vracia na pozíciu hlavného kouča v kategórii U19. Asistentmi nového kormidelníka Uhrina ml. budú Tomáš Ďubek, Milan Ivanka a Martin Matlák. Nový tréner viedol prvý tréning v pondelok popoludní.

Hippovi sa nepodarilo vylepšiť výsledky Zlatomoravčanov po konci Vladimíra Cifraniča. Toho vedenie odvolalo z funkcie po 14. kole. Mužstvo pod vedením Hippa, bývalého hlavného trénera slovenskej reprezentácie, získalo v šiestich dueloch iba jediný bod za decembrovú remízu s Košicami (1:1).

ViOn neuspel ani pod Štefankom, keď v sobotu podľahol doma Ružomberku 2:4. V 21 zápasoch prebiehajúcej sezóny získal iba štyri body a na predposledné Michalovce stráca tri.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport