Na hlavný obsah

Marian Kotleba: Na stretnutí s Vladimirom Putinom nemôže byť nič zlé

V relácii RTVS Interview :24 - špeciál hovoril o vzťahoch k zahraničným štátom.

Marian Kotleba: Na stretnutí s Vladimirom Putinom nemôže byť nič zlé
Na snímke prezidentský kandidát Marian Kotleba v relácii RTVS Interview :24 špeciál. Foto: RTVS

Prezidentský kandidát Marian Kotleba v relácii RTVS Interview :24 – špeciál hovoril aj o tom, ako si predstavuje vzťahy Slovenska s ostatnými štátmi.

Kotleba nevidí ako problém návštevu Ruska, ani stretnutie s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. „Postupnosť pri zahraničných cestách je prirodzená. Česká republika, Maďarsko, Poľská republika a Ruská federácia,“ vyhlásil. Dodal, že na stretnutí s Putinom nemôže byť nič zlé.

Za najbližší štát Slovenska považuje Kotleba Českú republiku. „Český národ je náš bratský národ. Každý prezident musí mať s Českom len tie najlepšie, najpriateľskejšie vzťahy,“ povedal. Myslí si, že s Maďarskom môžeme nájsť veľa spoločných tém a postojov, ktoré podľa neho nezdieľame s Európskou úniou.

Za svoju silnú stránku označil snahu meniť veci k lepšiemu, o čo sa podľa vlastných slov snaží už 15 rokov. „Všetky vlády, ktoré tu boli za tých čias, išli po mne veľmi intenzívne, za moje názory ma vyhodili zo školy,“ uviedol. Dodal, že je vo svojich názoroch konzistentný. Politiku vidí ako výzvu bojovať za lepšie zajtrajšky.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko