Na hlavný obsah

VIDEO: Nemec znepríjemňoval život útočníkovi Domimu, ten si frustráciu vybil päsťami

Slováci tentokrát nebodovali.

VIDEO: Nemec znepríjemňoval život útočníkovi Domimu, ten si frustráciu vybil päsťami
Bitka Maxa Domiho a Šimona Nemca. Foto: TASR/AP

Hokejisti Washingtonu prehrali v noci na piatok (12. 4.) v zámorskej NHL na ľade Buffala 2:4 a stratili pozíciu v boji o druhú divokú kartu vo Východnej konferencii. O bod ich preskočil Pittsburgh, na Capitals sa bodovo dotiahli Detroit a Philadelphia. Slovenský obranca Martin Fehérváry odohral za hostí 20 a pol minúty bez bodového zisku.

Pre Washington to bola siedma prehra z uplynulých ôsmich zápasov. V drese „šablí“ sa gólov presadili Zach Benson, Alex Tuch, Jack Quinn a Dylan Cozens.

Bez bodu tentoraz vyšiel aj Juraj Slafkovský, ktorý si v predchádzajúcom zápase pripísal prvý hetrik v kariére. Montreal prehral na ľade NY Islanders 2:3 po predĺžení, o triumfe domácich rozhodol Kyle Palmieri v druhej minúte extračasu.

Auston Matthews strelil dva góly za Toronto, v tejto sezóne ich má na konte už 68. Maple Leafs však doma prehrali s New Jersey 5:6, dvoma zásahmi sa o to postarali Jesper Bratt a Timo Meier. Obaja si pripísali aj asistenciu. Slovenský obranca Šimon Nemec v drese „diablov“ nebodoval, v polovici zápasu sa pobil s Maxom Domim.

Seattle doma prehral so San Jose 1:3, na súpiske domácich opäť chýbal Tomáš Tatar. V akcii však bol obranca Erik Černák, no aj jeho tím Tampa Bay prehral. Na domácom ľade nestačil na Ottawu 2:3 po nájazdoch. Dvadsaťšesťročný slovenský zadák v druhej tretine po zásahu pukom opustil ľad, no neskôr sa vrátil.

Z triumfu sa netešil ani ďalší slovenský zástupca v profilige, útočník Martin Pospíšil. Jeho Calgary prehralo na ľade Los Angeles 1:4.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport