Na hlavný obsah

Fico sa bojí, preto sa chce pridať k protestu, tvrdí minister Naď

Na 17. 11. je naplánovaný protest proti pandemickým opatreniam.

Fico sa bojí, preto sa chce pridať k protestu, tvrdí minister Naď
Na snímke minister obrany SR Jaroslav Naď (OĽANO). Foto: TASR/ Pavel Neubauer

To, že sa predseda strany Smer-SD Robert Fico pridáva k plánovanému protestu, považuje minister obrany SR Jaroslav Naď (OĽANO) za absolútne nezodpovedné. Uviedol to po rokovaní vlády. Ak bývalí premiéri „burcujú“ ľudí, aby nedodržiavali zákon, tak to podľa Naďa znamená, že sa veľmi boja.

V utorok 17. novembra sa má v Bratislave konať ďalší protest proti obmedzeniam súvisiacim s koronavírusom. Podľa organizátorov, ktorí o tom informujú na sociálnej sieti, sa má začať o 15.00 h na bratislavskej Hlavnej stanici. Účasť na proteste potvrdili aj predstavitelia opozičnej strany Smer-SD.

Ak ľudia nesúhlasia s vládnutím Igora Matoviča (OĽANO), mali by 17. novembra prísť a vysloviť svoj názor,“ uviedli predstavitelia Smeru-SD vo videu zverejnenom na sociálnej sieti.

Po prvom proteste tohto typu, ktorý sa konal pred Úradom vlády SR 17. októbra, polícia obvinila z obzvlášť závažného zločinu útoku na verejného činiteľa, spáchaného počas núdzového stavu, 31-ročného občana ČR Pavla R. a 31-ročného Martina J. z okresu Poprad. Obvinený občan ČR je momentálne stíhaný väzobne.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko