Na hlavný obsah

V Prahe zrazila dodávka niekoľko osôb, dve sú vo vážnom stave

Na mieste sú záchranári, polícia i hasiči.

V Prahe zrazila dodávka niekoľko osôb, dve sú vo vážnom stave
Miesto nehody v Prahe. Foto: Twitter/Policie ČR

Pri zástavke električky v Prahe zrazila dodávka niekoľko ľudí, informujú o tom spravodajský portál TN.cz aj česká polícia. K nehode došlo v stredu (31. 3.) po 9.00 h ráno na ulici Na Petřinách, len kúsok od budovy Ústrednej vojenskej nemocnice v Prahe 6. Na mieste zasahuje niekoľko posádok záchranárov, hasiči i policajti.

„Na miesto sme vyslali tri posádky rýchlej záchrannej služby, lekársku posádku, leteckých záchranárov a inšpektora. Traja ľudia utrpeli stredne vážne zranenia, jeden človek je zranený ťažko,“ informovali záchranári po pol desiatej. Približne o 11.00 spresnili, že celkovo ošetrili päť osôb.

„Do Vojenskej nemocnice boli odvezení dvaja pacienti. Jeden vo vážnom zdravotnom stave na umelej pľúcnej ventilácii, druhý má poranenia hlavy a dolných končatín. Do nemocnice v Motole odišli celkom tri osoby v stredne závažnom stave,“ popísali záchranári.

Príčinou nehody by podľa polície mali byť zdravotné komplikácie vodiča. „Na základe prvotného vyšetrovania policajti zistili, že príčinou dopravnej nehody bola zdravotná indispozícia vodiča dodávky,“ uviedla česká polícia na twitteri.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Svet