Na hlavný obsah

Výkonný výbor si vypočul správu Tarkoviča. Návrh na meno trénera padne do konca roka

Bude mať reprezentácia nového trénera?

Výkonný výbor si vypočul správu Tarkoviča. Návrh na meno trénera padne do konca roka
Na archívnej snímke zľava prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik a trenér slovenskej futbalovej reprezentácie Štefan Tarkovič. Foto: TASR

Výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu (SFZ) si v utorok (7. 12.) vypočul hodnotiacu správu kvalifikácie majstrovstiev sveta 2022 od trénera reprezentácie A-tímu Štefana Tarkoviča. Prezident SFZ Ján Kováčik spolu s viceprezidentom pre reprezentáciu Karolom Belaníkom majú do konca roka navrhnúť meno trénera reprezentácie Slovenska.

„Výkonný výbor zobral na vedomie analýzu Štefana Tarkoviča, vyhodnotil ju ako jednu z najlepších za posledné roky. A spoločne s viceprezidentom pre štátnu reprezentáciu a medzinárodné vzťahy Karolom Belaníkom sme dostali mandát, aby sme navrhli výkonnému výboru do 31.12. meno trénera,“ povedal prezident SFZ vo videoreakcii po zasadnutí VV pre oficiálny web zväzu.

Slovensku sa nepodarilo postúpiť ani do baráže o finálový turnaj, v kvalifikačnej H-skupine skončilo tretie za víťazným Chorvátskom a druhým Ruskom. Do Kataru priamo postúpili vicemajstri sveta, Rusov čaká v marci budúceho roka baráž o finálový turnaj MS. Štvrtí Slovinci mali na konte rovnako bodov ako Slováci, ktorí ale mali lepšie skóre.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport