Na hlavný obsah

Polícia pokutovala zákazníkov bratislavského podniku, porušili zákaz vychádzania

Trestné stíhanie je v štádiu dokumentovania.

Polícia pokutovala zákazníkov bratislavského podniku, porušili zákaz vychádzania
Na snímke Bratislavčania počas prechádzky prázdnym bratislavským centrom Starého mesta. Foto: TASR

Policajti v utorok (4. 1.) večer uložili pokutu štyrom osobám, ktoré v jednom z bratislavských podnikov v centre mesta popíjali alkohol napriek zákazu vychádzania.

Stíhanie vedú vo veci trestného činu porušovania povinností za krízovej situácie. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Na mieste zistili, že z celkového počtu šesť osôb boli celkovo štyria zákazníci, ktorým na mieste predávali rôzne alkoholické nápoje a zároveň im umožnili ich konzumáciu v interiéri prevádzky,“ spresnil hovorca.

Policajti tieto osoby vyzvali, aby preukázali, či spadajú pod niektorú z výnimiek zákazu vychádzania. Reagovali, že na mieste sú z dôvodu požívania alkoholu a nespadajú pod žiadnu z výnimiek. Na mieste im bola uložená bloková pokuta, s ktorou súhlasili.

„Zvyšné osoby policajti poučili, aby sa dostavili na policajné oddelenie s cieľom vykonania ďalších potrebných úkonov, čo uposlúchli a dostavili sa,“ priblížil. Trestné stíhanie je v štádiu dokumentovania, realizujú sa procesné úkony.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko