Na hlavný obsah

Boris Kollár priznal, že dal svojej expartnerke niekoľko faciek, keď mala ublížiť ich dieťaťu

Medializované vyjadrenia Barbory Richterovej odmieta.

Boris Kollár priznal, že dal svojej expartnerke niekoľko faciek, keď mala ublížiť ich dieťaťu
Na snímke predseda Národnej rady SR Boris Kollár. Foto: TASR/Jaroslav Novák

Predseda Národnej rady (NR) SR a hnutia Sme rodina Boris Kollár odmieta medializované vyjadrenia jeho expartnerky a matky dvoch synov Barbory Richterovej. Vidí za tým politicky motivovanú snahu o očiernenie jeho i jeho hnutia v rámci predvolebnej kampane. Vyhlásil to na utorkovej (20. 6.) tlačovej konferencii.

Zároveň sa však priznal, že Richterovej dal „pár faciek“ po tom, ako údajne hodila ich dieťa na vzdialenosť päť metrov. „Bol som v takom emočnom vypätí a šoku. Mohla naše dieťa zabiť,“ bránil sa Kollár. Dodal, že s odstupom času sa za toto svoje konanie hanbí.

Richterová sa k tlačovej besede Borisa Kollára vyjadrila cez video na facebooku. Povedala v ňom, že dieťa nehodila, iba mu ho „násilne dala do rúk“. „Odmietam tvrdenia, že som nášho syna hodila päť, desať alebo pätnásť metrov cez celú obývačku,“ povedala.

Kollár tvrdí, že ak by jeho expartnerke išlo o vyššie výživné, požiadala by o to na súde. Odmieta zároveň, že by nemal záujem sa so svojimi synmi stretávať. Dodal tiež, že Richterová poslala list aj poslancom NR SR o tom, že ju sledujú rôzne autá a môže to by Slovenská informačná služba.

Predseda parlamentu poznamenal, že sa tým pokojne môže zaoberať aj kontrolný parlamentný výbor. Odmieta, že by ju dal sledovať tajnou službou.

Richterová sa v uplynulej dobe viackrát verejne vyjadrila na adresu Kollára prostredníctvom sociálnej siete. Jej vyjadrenia priniesli aj viaceré médiá.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Slovensko