Na hlavný obsah

Záchranári našli telo mladšieho z rybárov, ktorí sa stratili na Liptovskej Mare

Išlo o 28-ročného muža.

Záchranári našli telo mladšieho z rybárov, ktorí sa stratili na Liptovskej Mare
Polícia pátra na člne po nezvestných rybároch. Foto: FB/Polícia SR - Žilinský kraj

Záchranárom sa podarilo v nedeľu (25. 6.) nájsť telo jedného z dvojice nezvestných rybárov, ktorí sa stratili ešte 17. júna na Liptovskej Mare. Išlo o 28-ročného muža. Informovala o tom žilinská krajská polícia na sociálnej sieti.

„Počas pátracej akcie sa záchranárom podarilo vo vode lokalizovať telo mladšieho z hľadaných mužov a potápači ho vytiahli z vody von. Na miesto bol privolaný obhliadajúci lekár a poverený príslušník Policajného zboru (PZ) vykonáva prvotné procesné úkony,“ uviedli policajti. Pátranie po 53-ročnom mužovi bude podľa nich pokračovať ďalej.

Na mieste pátrali policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši, potápači z pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva PZ v Žiline, príslušníci z poriečneho oddelenia Prezídia Policajného zboru aj so služobným psom a členovia špeciálnej záchrannej služby RESCUE Slovakia z Dunajskej Stredy.

Malý čln s trojicou rybárov sa prevrátil na Liptovskej Mare 17. júna. Jednému z mužov sa podarilo doplávať na breh a privolať pomoc.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny