Na hlavný obsah

Muž napadol kladivom suseda a jeho priateľku, vyhrážal sa im zabitím. Pred políciou sa zamkol v dome

Nebezpečná osoba bola v minulosti niekoľkokrát stíhaná.

Myjavskí policajti zadržali muža (68 r.), ktorý kladivom napadol svojho suseda a jeho priateľku a vyhrážal sa im zabitím. Obvinený bol v minulosti už osemkrát súdne stíhaný, informovala trenčianska krajská polícia na sociálnych sieťach.

Podľa slov polície muž najprv jazdil s vozidlom tak, že ho nasmeroval proti svojmu susedovi, ktorému sa podarilo odskočiť. Potom z auta vystúpil a po hádke ho napadol kladivom, pričom zaútočil na jeho nohy a vyhrážal sa mu zabitím.

Napadnutému prišla na pomoc priateľka, ktorú útočník následne tiež niekoľkokrát udrel, potom z miesta činu ušiel. Obaja poškodení majú po incidente pomliaždeniny a zlomeniny.

Nebezpečný muž sa pred zásahom polície zamkol vo svojom dome a odmietal komunikovať. „Po zhodnotení situácie boli okamžite na miesto vyslaní príslušníci Pohotovostnej motorizovanej jednotky, Pohotovostného policajného útvaru a aj policajní vyjednávači. Páchateľ po viac ako hodinovej komunikácii s vyjednávačom dobrovoľne odomkol rodinný dom a vyšiel von, kde bol zadržaný a eskortovaný na policajné oddelenie,“ opisuje situáciu trenčianska krajská polícia. Na obvineného bol podaný návrh na jeho väzobné trestné stíhanie.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny