Na hlavný obsah

VIDEO: Svetový pohár v alpskom lyžovaní štartuje už tento víkend. Vlhová a Zuzulová posielajú divákom RTVS odkaz

Priamy prenos môžete sledovať v sobotu od 9.30 hod. na programe :ŠPORT.

VIDEO: Svetový pohár v alpskom lyžovaní štartuje už tento víkend. Vlhová a Zuzulová posielajú divákom RTVS odkaz
Na snímke slovenská lyžiarka Petra Vlhová. Foto: RTVS

Nový ročník Svetového pohára v alpskom lyžovaní začína už tento víkend (27. – 28. 10.) v rakúskom Söldene. Na štarte úvodného obrovského slalomu nebude chýbať ani zlatá olympijská medailistka z Pekingu Slovenka Petra Vlhová.

Dvadsaťosemročná reprezentantka si deň pred pretekmi plnila v rakúskom stredisku aj svoje mediálne povinnosti a všetkým fanúšikom poslala prostredníctvom RTVS odkaz.

„Som šťastná, že vás mám tak veľa. Naozaj cítim vašu podporu a verím, že sa tešíte na preteky a začiatok sezóny. Verím, že mi budete držať palce tak, ako aj doteraz a spolu sa budeme tešiť a užívať si to,“ povedala Vlhová, ktorá vlani obsadila v celkovom hodnotení tretiu priečku.

Dianie v Söldene mapuje aj štáb športovej redakcie RTVS spolu s bývalou lyžiarkou Veronikou Zuzulovou, ktorá aj na základe svojich bohatých skúseností vie, akú dôležitosť zohráva v športe práve podpora. „Poďme fandiť spoločne Petre Vlhovej v úvodných pretekoch Svetového pohára, ktoré môžete sledovať na :ŠPORT-e,“ vyzvala úspešná športovkyňa.

Pozrite si, čo Petra Vlhová odkázala svojim fanúšikom:

K televíznym obrazovkám pozýva fanúšikov aj Veronika Zuzulová:

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport