Na hlavný obsah

Známy hotel v Piešťanoch zachvátili plamene: Návštevníkov museli vynášať po rebríkoch

Polícia musela kvôli požiaru uzavrieť okolie hotela.

Známy hotel v Piešťanoch zachvátili plamene: Návštevníkov museli vynášať po rebríkoch
V Piešťanoch v sobotu popoludní jeden zo známych hotelov zachvátil požiar. Foto: Facebook/Hasičský a záchranný zbor

V Piešťanoch v sobotu popoludní jeden zo známych hotelov zachvátil požiar. Hasiči z neho vynášali návštevníkov po rebríkoch. Požiar sa hasičom po niekoľkých hodinách podarilo lokalizovať.

Polícia musela kvôli požiaru uzavrieť okolie hotela. „Z budovy bolo bez zranenia evakuovaných približne šesť osôb,“ informovala polícia.

Podľa hovorkyne Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Bianky Královičovej hasiči súbežne rozoberajú strešnú konštrukciu, aby vyhľadali a dohasili skryté ohniská požiaru. Prácu im však komplikuje silné zadymenie. Pri udalosti zasahuje viac ako 20 príslušníkov HaZZ z Piešťan, Hlohovca, Trenčína a Topoľčian s desiatimi kusmi hasičskej techniky.

Situáciu v Piešťanoch sledovala priamo na mieste redaktorka RTVS Ľubomíra Hulínová:

Podľa prvotných informácií došlo k požiaru na štvrtom poschodí, pravdepodobne v priestoroch fínskej sauny. „Škody na objekte boli predbežne odhadnuté na viac ako 200.000 eur. Vzhľadom na výšku spôsobenej škody si udalosť prevzal piešťanský vyšetrovateľ,“ uviedla polícia.

Ako doplnila, na miesto už smerujú aj experti na požiare a priemyselné havárie z Kriminalistického a expertízneho ústavu Bratislava.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny