Na hlavný obsah

NHL: Slovenskí hokejisti bez bodového zisku. Nemec bol najvyťažovanejším hráčom svojho tímu

Tampa s Černákom nestačila na NY Rangers.

NHL: Slovenskí hokejisti bez bodového zisku. Nemec bol najvyťažovanejším hráčom svojho tímu
Na snímke Slovák Šimon Nemec. Foto: X/Utica Comets

Hokejisti Montrealu prehrali zo soboty (30. 12.) na nedeľu (31. 12.) v zámorskej NHL na ľade Floridy 1:4. Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa v drese Canadiens bodovo nepresadil. New Jersey v zostave so brancom Šimonom Nemcom prehrali na ľade Bostonu 2:5 a Tampa Bay s Erikom Černákom nestačila doma na NY Rangers 1:5. Hostí potiahol k triumfu Artemij Panarin, autor hetriku.

Slafkovský nedohral predchádzajú duel proti Caroline po ataku Stefana Noesena. Na ľade Floridy opäť nastúpil v prvej formácii, odohral necelých 18 minút. Po ataku na Justina Barrona sa zaplietol aj do potýčky s Ryanom Lombergom.

Erik Černák odohral 20 minút, zaznamenal štyri strely rovnaký počet bodyčekov. Bol štvrtý najvyťažovanejší hráč tímu. Panarin strelil svoj druhý hetrik v sezóne a šiesty v kariére. Rangers ako prvý tím sezóny dosiahol métu 50 bodov. Naposledy to dokázali v ročníku 1993/94, v ktorom získali Stanleyho pohár.

Nemec odohral 21 minút a bol najvyťažovanejší hráč tímu. Boston podržala najväčšia hviezda tímu David Pastrňák, ktorý strelil dva góly a mal aj asistenciu. Jeho spoluhráč Kevin Shattenkirk sa tiež presadil dvakrát, zaznamenal svoj 100. gól v profilige.

Washington bez zraneného obrancu Martina Fehérváryho prehral doma s Nashville 2:3 po nájazdoch. Alexander Ovečkin zaznamenal siedmy gól v sezóne, celkovo ich má na konte 829.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport