Na hlavný obsah

Nočná naháňačka na Záhorí: Unikal pred policajtmi, nakoniec skončil s autom v poli

Vodič šoféroval napriek súdom uloženému zákazu.

Vodič po naháňačke s policajnou hliadkou na Záhorí skončil s autom v poli. Policajti nakoniec zistili, že šoféroval aj napriek súdom uloženému zákazu viesť motorové vozidlá. O prípade v stredu (13. 12.) informovala bratislavská krajská polícia na svojom facebooku.

Pozornosť policajtov počas pondelkového (11. 12.) nočného hliadkovania v obci Závod na seba vodič upútal spáchaním dopravné priestupku. Preto ho hliadka chcela zastaviť, no na jej znamenia nereagoval.

„Prudko zrýchlil a z miesta unikal vysokou rýchlosťou v smere na obec Tomky. Policajti muža zákonným spôsobom vyzývali k zastaveniu, na tieto výzvy však nereagoval,“ priblížila polícia. Pred policajtmi unikal v obci rýchlosťou približne 120 km/h, mimo obce takmer 160 km/h.

Za Gajarmi nezvládol riadenie

Za Gajarmi vodič nezvládol riadenie, s autom zišiel mimo vozovky a skončil v poli. Po zadržaní a nasadení pút mužovi policajti zistili, že šoféroval aj napriek súdom uloženému zákazu viesť motorové vozidlá.

Ako priblížila polícia, ide o 40-ročného Petra L. z okresu Malacky. Z jeho správania mali policajti podozrenie, že je pod vplyvom omamných a psychotropných látok, avšak vyšetrenie na zistenie ich prítomnosti v organizme odmietol.

„Po vykonaní potrebných úkonov bolo zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Malackách vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia 40-ročnému Petrovi L. z okresu Malacky,“ dodala polícia.

Pozrite si záznam z nočnej naháňačky na Záhorí:

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny