Na hlavný obsah

Polícia našla auto nezvestného muža v kanáli. Po Jozefovi (26) z obce Veľké Rovné stále pátrajú

Muž odišiel z domu pred víkendom, viac o sebe nedal vedieť.

Polícia našla auto nezvestného muža v kanáli. Po Jozefovi (26) z obce Veľké Rovné stále pátrajú
Auto nezvestného Jozefa. Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Polícia od soboty (16. 12.) pátra po nezvestnom mužovi z obce Veľké Rovné, okres Bytča. Jeho auto našli v pondelok prázdne v Hričovskom kanáli v obci Kotešová. Informovala o tom žilinská krajská polícia na sociálnej sieti.

„Jozef Komada odišiel v piatok 15. decembra okolo 13.00 hod. z miesta trvalého bydliska na osobnom motorovom vozidle Škoda s evidenčným číslom okresu Bytča na stretnutie do Žiliny,“ priblížili žilinskí policajti.

Podľa popisu je 26-ročný muž 175 cm vysoký, zavalitej postavy. Má hnedé oči, na krátko ostrihané vlasy, upravenú bradu a nosí dioptrické okuliare s čiernym rámom.

Naposledy mal na sebe mikinu modro-žlto-bielej farby, tmavomodré nohavice, biele botasky značky Nike, čiernu bundu s kapucňou a s reflexnými prvkami. „Zo stretnutia mal odísť v sobotu 16. decembra v čase okolo 04.00 hod. na doposiaľ neznáme miesto a od tej doby nepodal o sebe žiadne informácie,“ dodala polícia.

Jeho auto potápači pohotovostného policajného útvaru lokalizovali a vytiahli z kanála, pričom sa vo vozidle nenachádzala žiadna osoba. Polícia apeluje na verejnosť, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi hlásili na policajnom čísle alebo ktoromkoľvek oddelení policajného zboru.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Regióny