Na hlavný obsah

NHL: Tatar strelil ďalší gól, v drese Seattle Kraken sa mu darí

Slafkovského Montreal podľahol Buffalu vysoko 1:6.

NHL: Tatar strelil ďalší gól, v drese Seattle Kraken sa mu darí
Slovenský útočník Tomáš Tatar. Foto: TASR/AP

Slovenský hokejista Tomáš Tatar strelil v noci na piatok svoj štvrtý gól v prebiehajúcej sezóne zámorskej NHL. Jeho tím Seattle zvíťazil doma nad Ottawou 4:1. Pre Kraken to bol už šiesty triumf po sebe.

Tatar sa presadil v 36. minúte zápasu, keď po prihrávke Jordana Eberleho zvýšil na 2:0. Dostal sa do úniku a brankára Joonasa Korpisala prekonal efektným forhendovým blafákom.

https://www.youtube.com/watch?v=F_0iBWW68XQ

V hre boli aj ďalší Slováci. Martin Pospíšil a Adam Ružička v drese Calgary nebodovali, Flames však zvíťazili na ľade Nashville 6:3 a zaznamenali tretí triumf po sebe.

https://www.youtube.com/watch?v=CzTyMqatFAU

Juraj Slafkovský odohral za Montreal takmer 20 minút, jeho tím doma nestačil na Buffalo 1:6. V drese „šablí“ sa blysol Jeff Skinner, zaznamenal gól a tri asistencie.

Obranca Erik Černák chýbal v zostave Tampy pre zranenie v hornej časti tela, Lightning triumfovali 4:1 nad ľade Minnesoty. Darren Raddysh strelil prvé dva góly v sezóne, pričom ten druhý bol zároveň víťazný. Wild zaknihovali štvrtú prehru po sebe.

https://www.youtube.com/watch?v=V5TABii3Ero

Gólovú prestrelku videli diváci v Bostone, Bruins podľahli Pittsburgu 5:6. O víťazstve „tučniakov“ rozhodol v presilovej hre Sidney Crosby, okrem gólu si pripísal aj dve asistencie. Tri asistencie zaznamenal Kris Letang a dve Erik Karlsson.

https://www.youtube.com/watch?v=lrD0EMCTabc

Colorado prehrávalo na ľade Dallasu 1:3 aj 2:4, ale nakoniec sa tešilo z víťazstva 5:4 po predĺžení. Rozhodol o tom trojbodový Nathan MacKinnon. Avalanche uspeli vo štvrtom zápas po sebe a bodovú sériu si natiahli už na sedem duelov.

Moje odložené články

    Viac

    Najčítanejšie

    Nové v rubrike Šport